Helmerträffen

Välkomna till Helmerträffen 2019

Helmerträffen har arrangerats sedan 1991. Det är den enda traditionella hojträffen i Stockholm, där människor från hela landet träffas och umgås på klassiskt MC-manér. Du som gäst får njuta av livemusik, hemlagad mat, busstur till spännande mål, karaoke, med mera och givetvis den hiskeliga Svartrundan. Bor gör du i medhavt tält på vår fina gräsmatta under ekarnas sövande sus.

Fräscha toaletter och duschar med varmvatten finns på området. Baren har öppen hela helgen (med några timmars sömnuppehåll för både personal och besökare) - där du kan köpa vår hemlagade mat, öl, cider, starkvaror, läsk och snacks. Frukostbuffé alla dagar ingår i träffavgiften.

Årets Helmerträff går av stapeln 23–25 augusti. Nyheten i år är att vi gått tillbaka till att endast hålla träffen fredag till söndag. Givetvis är du/ni välkomna tidigare, men då finns ingen service i kåken såsom dricka, mat, med mera. Toaletter och duschar har vi öppna från tisdag kväll. Live på fredagskvällen är det fantastiska bandet Ted King. Busstur på lördag mellan 11–15, ev. längre beroende på resmål. Givetvis blir det en tur i svartrundan på lördagkvällen vid 22.00.


Vi har även lyckats få hit en fantastisk tatueringsartist från Skåne, Wanja Mauritzson, som kommer hålla till på övervåningen i Wheelie-bar under träffen.

Så har du funderingar på en ny eller kanske rentav din första tatuering, så är det ett ypperligt tillfälle på Helmerträffen.


Aktuellt träffprogram läggs in här så snart det är klart. 


Vår klubbkåk kommer att rivas p.g.a. bygget av Södertörnsleden. Det är ännu oklart när det sker. Det kan ske så tidigt som 2020, så detta kan vara vår sista Helmerträff, men förhoppningsvis får vi några fler år på oss.

Tatueringar gjorda av Wanja Mauritzson

Viktig information!

Som du säkert känner till så trädde GDPR i kraft 2018-05-25. Det innebär att vi tvingas avtala med alla som besöker Helmerträffen från 2018 och framåt att vi har tillstånd att publicera bilder på vår hemsida och Facebook sida där du som besökare kan förekomma. Vi vill att Helmerträffen ska vara en gemytlig träff med ett glatt gäng och vi vill kunna publicera bilder ifrån träffen för att visa vad som försiggått.  Att hålla koll på var och en av våra besökare och huruvida de gett sitt godkännande eller ej skulle kräva en gigantisk kontrollapparat och en betydligt mycket mer omfattande insamling av personliga data, inklusive foto. I samband med inskrivningen till träffen ger du oss tillstånd att publicera bilder m.m. på dig på vår hemsida och på Facebook. Detta kommer att framgå i klartext på inskrivningslappen. Egentligen kommer inget att vara annorlunda jämfört med tidigare Helmerträffar annat än att vi på grund av GDPR tvingas avtala om detta godkännande.

Copyright © 2019

Huddinge MCK. All rights reserved.

Senast uppdaterad: 2019-07-03.

Vid frågor, kontakta webmaster.