Helmerträffen

Helmerträffen 2020 är tyvärr inställd p.g.a. Covid-19

Vi hoppas få hälsa er alla välkomna 2021 istället. Ta hand om er och håll er friska så siktar vi på nästa år.

Helmerträffen har arrangerats sedan 1991. Det är den enda traditionella hojträffen i Stockholm, där människor från hela landet träffas och umgås på klassiskt MC-manér. Du som gäst får njuta av livemusik, hemlagad mat, busstur till spännande mål, karaoke, med mera och givetvis den hiskeliga Svartrundan. Bor gör du i medhavt tält på vår fina gräsmatta under ekarnas sövande sus.

Fräscha toaletter och duschar med varmvatten finns på området. Baren har öppen hela helgen (med några timmars sömnuppehåll för både personal och besökare) - där du kan köpa vår hemlagade mat, öl, cider, starkvaror, läsk och snacks. Frukostbuffé alla dagar ingår i träffavgiften.Viktig information!

Som du säkert känner till så trädde GDPR i kraft 2018-05-25. Det innebär att vi tvingas avtala med alla som besöker Helmerträffen från 2018 och framåt att vi har tillstånd att publicera bilder på vår hemsida och Facebook sida där du som besökare kan förekomma. Vi vill att Helmerträffen ska vara en gemytlig träff med ett glatt gäng och vi vill kunna publicera bilder ifrån träffen för att visa vad som försiggått.  Att hålla koll på var och en av våra besökare och huruvida de gett sitt godkännande eller ej skulle kräva en gigantisk kontrollapparat och en betydligt mycket mer omfattande insamling av personliga data, inklusive foto. I samband med inskrivningen till träffen ger du oss tillstånd att publicera bilder m.m. på dig på vår hemsida och på Facebook. Detta kommer att framgå i klartext på inskrivningslappen. Egentligen kommer inget att vara annorlunda jämfört med tidigare Helmerträffar annat än att vi på grund av GDPR tvingas avtala om detta godkännande.

Copyright © 2019

Huddinge MCK. All rights reserved.

Senast uppdaterad: 2020-01-28

Vid frågor, kontakta webmaster.