Om oss

Vår historia

1985 -


Huddinge MCK är en förening för damer och herrar vars gemensamma intresse är motorcyklar och vad dit tillhör. Man behöver inte äga en motorcykel - man behöver inte ens köra själv - man får hänga med oss ändå. ;-) Så länge Du tycker hoj är skoj!


Föreningen startades 1985 och året därpå upplät Huddinge kommun Lissma Gamla Skola åt oss som klubbhus. Allt sedan dess har vi under den snöfria säsongen framfört våra å motor försedda cykelliknande tingestar längs vägarna på Södertörn och i Stockholmstrakten.
Under säsongen kör vi ofta onsdagsturer. Vi träffas vid klubbhuset strax före kl. 18.00 och kör i samlad tropp - under iakttagande av lokala trafikföreskrifter - en tur längs våra vackra vägar. Färden för oss ofta till något mysigt fik (eller flera!) och inte sällan har det hunnit bli mörkt innan vi kommit hem igen.


Ett av säsongens trevligare inslag är när vi tillsammans åker på MC-träffar runt om i vårt avlånga land. Vissa träffar har vi varit på så många gånger att hojarna nästan hitta dit av sig själva. Och det är alltid väldigt trevliga tillställningar, där vi kan umgås (och festa) med knuttar och kamrater långväga ifrån.


Säsongens höjdpunkt är förstås vår egen MC-träff, Helmerträffen, som vi arrangerar i klubbhuset i augusti varje år. Det är värt att notera att det är Stockholmstraktens enda regelbundet återkommande mc-träff.Hälsa på oss

Vi träffas i klubbhuset varje tisdag året runt (utom julafton) mellan kl. 19 och 21. Vi pratar hojar, planerar turer, utbyter minnen  & anekdoter och fikar. Du är varmt välkommen att komma ut och hälsa på!


Här hittar Du karta och vägbeskrivning.Bli medlem

Du behöver inte genomgå några läskiga inträdesprov för att bli medlem i vår förening. Vi ser dock gärna att Du besöker oss ett par gånger innan Du ansöker om medlemskap. Det ger Dig en chans att se om Huddinge MCK är något för Dig.


Vill Du bli medlem så måste Du ansöka om detta till styrelsen. Blankett för detta ändamål finns att hämta i klubbhuset. Medlemsavgiften är förnärvarande 500 kr / år.


När Du har blivit invald ser vi fram emot att möta Dig på turer, fester och arbetsdagar.


Vi ses!

Copyright © 2019

Huddinge MCK. All rights reserved.

Senast uppdaterad: 2020-01-28

Vid frågor, kontakta webmaster.